‘On the Move’ is een maatschappelijk project in Soest, met als doelstelling zoveel mogelijk mensen in Soest het plezier van (samen) bewegen te laten ervaren. We weten allemaal hoe gezond bewegen voor ons is, maar niet iedereen beweegt regelmatig. Met 'On the Move' hoopt Soest daar verandering in te brengen.

In Soest gaan daarom een aantal organisaties bewegingsactiviteiten aanbieden aan mensen voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is. Denk bijvoorbeeld aan ouderen, mensen met een beperking of mensen die in de bijstand zitten.

'On the Move' is een samenwerking tussen diverse partijen, waaronder K'nijntje&Zippies, Werk en Inkomen, Idea, Cultuurpunt, St. Mee, Amerpoort en SWOS. 'On the Move' maakt het mogelijk dat diverse doelgroepen samen of apart gaan sporten, bewegen, deelnemen en meedoen.

Activiteiten

In het kader van 'On the Move' vinden allerlei sportieve activiteiten plaats in Soest, met als doel de inwoners van Soest in beweging te krijgen. Alle partners van 'On the Move' zijn daarbij betrokken. We lichten er graag enkele georganiseerde activiteiten van de afgelopen jaren uit:

Fitheidstest

Elk jaar neemt 'On the Move' een Fitheidstest af voor geinteresseerden in Soest. Vele Soesters zijn afgelopen jaren in sporthal Beukendal getest op fitheid en zij kregen een advies, ofwel om te blijven bewegen of te starten met bewegen, op een niveau dat bij hen past. Een mooi initiatief.

Sporty Kids Event

Een paar jaar achtereen heeft K'nijntje&Zippies 'Sporty Kids Event' georganisaeerd, het leukste en grootste sportevenement voor de Soester jeugd. Knijntje&Zippies organiseerde dit m.m.v. verschillende sportverenigingen, Idea, gemeente Soest en Optisport. Met dit event wil K'nijntje&Zippies het sporten en bewegen voor kinderen bevorderen, door hen kennis te laten maken met verschillende sportorganisaties in Soest. Sporty New Year was ook afgelopen jaar weer een groot succes, er deden in totaal 150 enthousiaste basisscholieren aan mee. Een gezond begin van een nieuw jaar!

Sportactiviteiten

Er staan veel sportactiviteiten op het programma van 'On the Move'.
Klik hier voor een overzicht van de activiteiten die worden georganiseerd in het kader van 'On the Move'.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES - KVK

K'nijntje&Zippies

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

63817144 -32165216 

BEREIKBAAR

Telefoon 
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)
Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!