Welkom bij Zippies Bos&Spel - nieuw concept is een succes!

Naast de bestaande Zippies concepten zoals Zippies Creatief&Beweging en onze unieke zwem-BSO Zippies Sport&Spel is er nu ook Zippies Bos&Spel. Want wat is er nu fijner dan na schooltijd te ontspannen door te spelen in de frisse buitenlucht?

In juni is Bos&Buiten als pilot gestart. De afgelopen weken zijn we met veel kinderen elke dag het bos in gegaan vanuit Zippies ’t Speelplein bij de Insingerschool. Behalve speurtochten en verstoppertje, werden er hutten gebouwd of geknutseld met materialen uit de natuur. 

Kinderen, ouders en medewerkers zijn heel enthousiast. Zo enthousiast dat we Zippies ’t Speelplein omdopen tot Zippies Bos&Spel! Deze naam sluit wat ons betreft beter aan bij het programma van deze vestiging. De activiteiten die worden aangeboden zijn gericht op buitenactiviteiten en spel en passen bij de verschillende leeftijden én het seizoen! 
Met de duinen en de bossen om de hoek is er ruimte genoeg om samen te spelen. 

Na de zomervakantie staan er weer nieuwe activiteiten op het programma. Wat dacht je van lasergamen in het bos of vliegeren in de duinen? Ook op de vestiging worden er leuke binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd. Lekker vrij spelen met je vrienden op het mooie grote buitenplein mag natuurlijk ook.

Ben jij benieuwd naar wat we bij Bos&Spel doen?
Doe een paar keer met ons mee en ontdek zelf of het bij je past!


Bos&Spel is geschikt voor alle Zippies jongens en meisjes vanaf 5 jaar die nieuwsgierig zijn naar de activiteiten van deze leuke BSO.
Lijkt je kind het leuk om dit een keer uit te proberen, dan is hij/zij van harte welkom. 

Je kunt je aanmelden bij Lisa of Susette via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copy of Zippies Bos en spel

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES - KVK

K'nijntje&Zippies

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

63817144 -32165216 

BEREIKBAAR

Telefoon 
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)
Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!