11 november Sint Maarten viering in De Open Hof

Sint maarten plaatje

Maandag 11 november a.s. is het weer Sint Maarten en gaan kinderen met een lampion en een liedje bij de mensen langs. Ook in de kerk De Open Hof (aan de Veenbesstraat 2) wordt er aandacht besteed aan de gedenkdag van deze heilige, compleet met alle feestelijkheden erom heen. Iedereen is welkom, ook onze BSO-kinderen!

Alle kinderen (begeleid door hun ouders) zijn om 18.00 uur van harte welkom in de kerk De Open Hof. Eerst zal het verhaal van Sint Maarten worden verteld en zullen de liedjes die bij Sint Maarten horen, worden gezongen. Bij deze St. Maarten- viering zijn de kinderen niet alleen uit op snoep voor zichzelf. Er worden namelijk voedselpakketten opgehaald voor de voedselbank. U bent welkom om hieraan mee te werken, door allemaal wat voedsel mee te brengen, dat in de pakketten gedaan kan worden.

Producten die u kunt meebrengen, zijn:
pasta / rijst / macaroni / crackers e.d./ pastasaus / kerriesaus / ragout/ blik soep / blik of pot
groente/ vis in blik / knakworst/ koffie / thee / frisdrank/ olie / meel / suiker/ broodbeleg:
chocopasta, pindakaas e.d.

Na het verhaal en de liedjes in De Open Hof is er voor iedereen limonade, koffie/thee en wat lekkers. Aansluitend kunt u samen met uw kind(eren) met hun lampionnen de wijk Overhees in gaan. Rond 19.30 uur bent u dan weer terug bij de Open Hof.

Vindt u het leuk om samen met uw kind bij deze Sint Maarten viering te zijn, dan bent u van harte welkom. Alle kinderen moeten dus door hun ouders begeleid worden. En vergeet niet om zelf een lampion mee te brengen! Mocht u aansluiten bij de viering van De Open Hof, dan wensen we u veel plezier toe.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!