11 november Sint Maarten viering in De Open Hof

Sint maarten plaatje

Maandag 11 november a.s. is het weer Sint Maarten en gaan kinderen met een lampion en een liedje bij de mensen langs. Ook in de kerk De Open Hof (aan de Veenbesstraat 2) wordt er aandacht besteed aan de gedenkdag van deze heilige, compleet met alle feestelijkheden erom heen. Iedereen is welkom, ook onze BSO-kinderen!

Lees meer

Samenwerking K’nijntje&Zippies en MBO Amersfoort levert uniek leertraject op in Soest

Begin deze week tekenden kinderopvangorganisatie K’nijntje&Zippies en MBO Amersfoort een intentieverklaring voor een samenwerkingsverband en daarmee is het startsein gegeven voor een uniek leertraject. Vanaf september kunnen studenten voor de beroeps opleidende leerweg (BOL) van MBO Amersfoort het vak van pedagogisch medewerker bij K’nijntje&Zippies in de praktijk leren. Een leer- en werktraject in één.

Lees meer

Contract met VV SEC met tien jaar verlengd

K'nijntje&Zippies huist met haar BSO Zippies 't Speelhonk al vele jaren naar volle tevredenheid in het gebouw van VV SEC. Onlangs is het contract met VV SEC met tien jaar verlengd en is het vertrouwen in elkaar nogmaals uitgesproken.

Lees meer

Toneelworkshops bij Zippies ’t Speelhof

Tot aan de meivakantie worden er op de dinsdagen bij Zippies ’t Speelhof leuke en uitdagende Toneel Workshops aangeboden. Deze worden gegeven door dramadocente Marjon Serpenti. Zij heeft veel ervaring met het geven van drama/toneelworkshops aan kinderen in de basisschool-leeftijd. Zij gaf al eerder bij Zippies Toneelworkshops, dus veel van de kinderen zullen haar al kennen.

Lees meer

Benefiet filmvoorstelling kinderfilm 'Loenatik, te gek!' op 4 februari a.s.

Op zondag 4 februari a.s. organiseert Ladies’ Circle Soest een filmzondag voor kinderen vanaf 6 jaar, papa’s, mama’s, neefjes, nichtjes, opa’s en oma’s, noem maar op. Om 11.00 uur, 13.30 uur en 16.00 uur wordt in Filmhuis Artishock de hilarische kinderfilm ‘Loenatik, te gek!’ vertoond. Een kaartje kost € 7,50 inclusief drinken en wat lekkers! Na afloop van de film is er voor elk kind een leuke verrassing.

De opbrengst is bestemd voor het goede doel en gaat naar Stichting Leergeld Soest/Baarn. De film is mede mogelijk gemaakt door K'nijntje&Zippies.

Lees meer

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!