't Kabouterhofje

’t Kabouterhofje is gevestigd in de Open Hof aan de Veenbesstraat en biedt zowel voor de peuters van K’nijntje Bosstraat als voor peuters van buitenaf die lekker willen spelen met leeftijdsgenootjes, een fijne speelplek. Op deze vestiging bieden we twee ochtenden in de week peuteropvang aan, op dinsdag en donderdag. Een mooie mogelijkheid voor peuters vanaf 2 jaar om zich in een uitdagende omgeving te ontwikkelen met behulp van de activiteiten uit de methode Peuterplein. Op maandag, woensdag en vrijdag bieden wij deze peuteropvang bij K'nijntje kinderdagverblijf aan de Bosstraat aan.

keukenspulletjes-uitgestald
Jan-Huijgen-in-de-ton
locatie3-
  • keukenspulletjes-uitgestald
  • Jan-Huijgen-in-de-ton
  • locatie3-
  • keukenspulletjes-uitgestald

  • Jan-Huijgen-in-de-ton

  • locatie3-

  • keukenspulletjes-uitgestald
  • Jan-Huijgen-in-de-ton
  • locatie3-

Met deze vorm van opvang willen we bereiken dat de kinderen meer op hun leeftijd gerichte activiteiten aangeboden krijgen: het ervaren, het beleven, kringspelletjes, muziek, dansjes, buitenactiviteiten, het bezoeken van de kinderboerderij etc. ‘t Kabouterhofje is voor:
- Kinderen vanaf 2 jaar die vanuit ons kinderdagverblijf doorstromen maar ook voor...
- Kinderen vanaf 2 jaar die lekker willen spelen met leeftijdsgenootjes. Ideaal voor ouders die tijdens schooltijd leuke opvang voor hun zoon/dochter zoeken!

Openingstijden / dagdelen

K'nijntje 't Kabouterhofje is geopend in schoolweken op dinsdag- en donderdagochtend van 07:00 - 13:00 uur.

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.  

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft.  

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES - KVK

K'nijntje&Zippies

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

63817144 -32165216 

BEREIKBAAR

Telefoon 
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)
Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!