K'nijntje Bosstraat

Kinderdagopvang K’nijntje Bosstraat is een kleinschalig en flexibel dagverblijf aan huis en is bestemd voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. K'nijntje Bosstraat is de allereerste kinderdagverblijflocatie van K'nijntje&Zippies, opgezet in 2003.

dichtbij-de-natuur
kindjes-op-rug-drinkend-aan-tafel-Bosstraat
tekeningen-op-deur
  • dichtbij-de-natuur
  • kindjes-op-rug-drinkend-aan-tafel-Bosstraat
  • tekeningen-op-deur
  • dichtbij-de-natuur

  • kindjes-op-rug-drinkend-aan-tafel-Bosstraat

  • tekeningen-op-deur

  • dichtbij-de-natuur
  • kindjes-op-rug-drinkend-aan-tafel-Bosstraat
  • tekeningen-op-deur

Eén verticale groep

Bij K'nijntje werken we met één verticale groep die plaats biedt aan maximaal 16 kinderen. Doordat we met één groep werken is er veel persoonlijke aandacht voor uw kind en zijn/haar persoonlijke omgeving. De activiteiten worden afgestemd op de leeftijd, interesse en ontwikkeling.

Mooie locatie

Het dagverblijf ligt in een rustige woonomgeving direct aan de parkeerplaats van het NS station Soest-Zuid. Tegenover het dagverblijf is een groot gemeentepark en er is een ruime tuin waar wij veel met de kinderen spelen. In de tuin is ook een dierenverblijf voor o.a. kippen die we samen met de kinderen verzorgen. Tevens zitten we dichtbij de Soesterduinen en we stappen dan ook regelmatig met de kinderen in de bakfiets om even in de duinen te wandelen, om ze kennis te laten maken met de natuur en/of om gewoon lekker te spelen.

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.  

Hoe is de oudercommissie georganiseerd?

De oudercommissie wordt vertegenwoordigd door ouders van kinderen, die bij K'nijntje&Zippies opvang genieten. Er nemen twee ouders per vestiging plaats in de oudercommissie.

Let op! We zijn op zoek naar nieuwe Oudercommissieleden voor K´nijntje Bosstraat! Vindt u het leuk en zinvol om als ouder extra betrokken te zijn bij K´nijntje&Zippies? Meldt u dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voor deze vestiging bestaat de Oudercommissie uit:
Olivier Bello

Olivier Bello

Mijn naam is Olivier Bello, ik ben de vader van Brice. Ik ben werkzaam als Consultant voor verschillende universiteiten en ben daarnaast ook Berggids. In mijn vrije tijd vertoef ik graag buiten.

In de Oudercommissie
Sinds maart 2018 namens K'nijntje Bosstraat en ´t Kabouterhofje. Dit omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan de kwaliteit van de kinderopvang, door mee te denken over het beleid en de uitvoering ervan, feedback te geven aan K´nijntje&Zippies en activiteiten te ontplooien om de inspanningen van K’nijntje&Zippies te faciliteren. De Oudercommissie is van belang, omdat er nieuwe ideeën kunnen ontstaan die weer ten goede komen aan de ontwikkeling van onze kinderen. Het versterkt bovendien de band tussen ouders, we creëren samen met K´nijntje&Zippies nieuw beleid en, ook niet geheel onbelangrijk, is er gezellig contact tussen de Oudercommissieleden onderling.

Sabine Wiersma

Sabine Wiersma

Ik ben Sabine Wiersma en ben de moeder van Kiki Wiersma.Ik ben getrouwd met Rogier en ben werkzaam als Contractbeheerder bij de Nederlandse Spoorwegen. Mijn hobby’s zijn: Samen zijn met m'n gezin, lekker eten en een spannend boek lezen.

In de Oudercommissie
Sinds januari 2018 ben ik oudercommissielid namens K’nijntje Bosstraat, om (hopelijk) de Oudercommissie meer zichtbaar te laten zijn onder de ouders, om eventuele vragen of meningen van andere ouders/verzorgers te vertegenwoordigen en hiermee met elkaar een fantastische omgeving voor onze kinderen te behouden! De taak van de Oudercommissie is in mijn ogen om de ontwikkelingen van de organisatie waar onze kinderen vaak zijn aan te horen en hier feedback op te kunnen geven. Het samen sparren naar goede ideeën is een leuke manier om de organisatie alsmede de andere commissieleden beter te leren kennen.

Vacature Oudercommissieleden K´nijntje Bosstraat

Vacature Oudercommissieleden K´nijntje Bosstraat

We zijn op zoek naar nieuwe Oudercommissieleden voor K'nijntje Bosstraat!Er is plek voor nieuwe enthousiaste ouders! Vindt u het leuk en zinvol om als ouder extra betrokken te zijn bij K'nijntje&Zippies? Wilt u de kwaliteit van de opvang bij K'nijntje& Zippies bewaken en uw steentje bijdragen om deze nog beter maken? Meldt u dan nu aan als Oudercommissie-lid van K´nijntje Bosstraat en behartig de belangen van alle ouders en verzorgers. Voor vragen en/of aanmelding, kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., o.v.v. vacature Oudercommissie.
De oudercommissie werkt volgens een huishoudelijk reglement.

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft.  

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 60 29 570
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!