Zippies Zwemles, Sport & Spel

Leer zwemmen bij Zippies!

Binnenkort start K'nijntje&Zippies met een nieuw BSO-concept, speciaal voor kleuters; Zippies Zwemles, Sport & Spel geheten. K'nijntje&Zippies heeft diverse mooie locaties door heel Soest, waaronder een vestiging op de Sportboulevard De Engh / Optisport. BSO Zippies is met dit nieuwe concept wederom een mooie en unieke samenwerking aangegaan met Optisport.

Combinatie zwemles, sport en BSO

Zippies Zwemles, Sport & Spel is ontwikkeld voor kinderen die het leuk vinden om lekker te bewegen. Het is een combinatie van zwemles, sport & spel (met balsporten zoals kleutervoetbal en kleuterhockey) én BSO, voor de kinderen uit groep 1 en groep 2, op de vrijdagmiddag. De zwemles is bedoeld voor kinderen zonder zwemdiploma. Net als op de andere locaties van K'nijntje&Zippies staat ook hier het spelend ontdekken en leren centraal. Kinderen kunnen zichzelf bij K'nijntje&Zippies ontwikkelen, uitdagen en worden ook daartoe gestimuleerd, onder begeleiding van enthousiaste professionals.

Hoe gaat het in zijn werk?

De kinderen uit groep 1 en 2 worden aan het eind van de ochtend uit school opgehaald en eten gezellig met elkaar op één van onze Zippies (BSO)-locaties. Daarna gaan de kinderen naar Sportboulevard De Engh om afwisselend te zwemmen en te sporten. De zwemles wordt gegeven door een bevoegde zweminstructeur. Onze eigen vertrouwde pedagogische medewerkers zorgen voor de overige (sport-)activiteiten aldaar.

Zwemmethodiek Zed en Sop

We houden de methodiek van Zed en Sop (Optisport) aan; samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste onderwater-avonturen. Doordat we deze methodiek aanhouden, kunnen de kinderen bij Optisport afzwemmen en eventueel aansluiting vinden in hun reguliere zwemlessen. Wel is er in onze zwemlessen minder druk op prestatie en meer aandacht voor spelvormen en plezier.

Ideaal

Zippies en Optisport komen als eersten in Soest met dit unieke zwemconcept, met als doel kinderen uit groep 1 en 2 een felbegeerde zwemdiploma te laten halen. Voor ouders is dit een ludieke kans, uw kind wordt opgevangen op de vrijdagmiddag én krijgt meteen zwemles. Bovendien komen we hiermee ouders tegemoet, die zowel kinderen in groep 1 of 2 hebben als oudere basisschoolkinderen, die ook de vrijdagmiddag naar school moeten. De Zwemles, Sport & Spel-kinderen kunnen tussen 15.15 en 16.00 uur weer worden opgehaald. Zo kunt u als ouder uw kinderen in één rit ophalen! K'nijntje&Zippies denkt graag met ouders mee!
Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met onze planning via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 035-6029570.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!