Zippies Ontdekken & Spel

Zo veel te ontdekken!

Zippies Ontdekken & Spel is een BSO-concept voor het schoolgaande kind, in de leeftijd van 4-12 jaar. Kinderen krijgen hier activiteiten aangeboden, afgestemd op leeftijd en ontwikkeling. Ze kunnen heerlijk op ontdekkingstocht in de diverse ruimtes in en om R.K. Basisschool De Achtbaan. Knutselen, koken en sport en spel behoren tot de vaste mogelijkheden

Er is een uitgebreide keuken, waar kinderen hun kookkunsten kunnen laten zien en een ruimte met een groot podium, waar de kinderen zich uit kunnen leven op het gebied van theater, zang en dans. En natuurlijk zijn er veel mogelijkheden voor de kinderen om creatief bezig te zijn. En daarnaast worden er dagelijks veel ontdekkingsactiviteiten georganiseerd waar de kinderen aan mee kunnen doen.

Alles onder een dak

Zippies Ontdekken &Spel is gehuisvest R.K. Basisschool De Achtbaan. Deze locatie biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Er is een kinderdagverblijf, een peutergroep, vóór (indien genoeg aanmeldingen)- én naschoolse opvang en een school onder één dak. Voor uw kind en uzelf is dit fijn: alles in één vertrouwde omgeving. Het vertrouwde gecombineerd met dé kwaliteit van K’nijntje&Zippies zorgt voor de beste groei- en ontwikkelingsmogelijkheden voor uw zoon of dochter.

Wilt u uw kind opgeven voor deze vestiging? Neem contact op met K'nijntje&Zippies via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met  035-602 95 70.

samen-lezen
keukenprinses
Samen-spelen
  • samen-lezen
  • keukenprinses
  • Samen-spelen
  • samen-lezen

  • keukenprinses

  • Samen-spelen

  • samen-lezen
  • keukenprinses
  • Samen-spelen

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES - KVK

K'nijntje&Zippies

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

63817144 -32165216 

BEREIKBAAR

Telefoon 
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)
Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!