Zippies Bos&Spel

Het aanbod bij Zippies Bos&Spel is divers. Deze vestiging bevindt zich in de Insingerschool op de Insingerstraat 57 in Soest, een mooie school met veel speelmogelijkheden. Vanuit deze locatie lopen we zo het mooie bos van Laag Hees in. De kinderen kunnen genieten van zowel georganiseerde binnen- en buitenactiviteiten als vrijspelen.
stoepkrijten
kokkerellen
carnaval
  • stoepkrijten
  • kokkerellen
  • carnaval
  • stoepkrijten

  • kokkerellen

  • carnaval

  • stoepkrijten
  • kokkerellen
  • carnaval

Locatie

Zippies Bos&Spel heeft een gezellige en ruimtelijke sfeer. Al jaren maakt onze kinderopvangorganisatie met veel plezier gebruik van de faciliteiten in de Insingerschool. Het onderlinge contact met de collega’s van de Insingerschool ervaren we als heel positief. In de mooie nieuwe school heeft Zippies een eigen BSO-ruimte met keuken. Zippies maakt ook gebruik van de speelzaal in de school. Het grote schoolplein is zeer aantrekkelijk en nodigt uit tot buiten spelen. Met het bos op een paar minuten lopen is er iedere dag voldoende gelegenheid voor beweging. 

Activiteiten

Elke dag wordt een speciaal programma samengesteld met daarin de activiteiten voor die dag, waaruit de kinderen kunnen kiezen. Door een gevarieerd aanbod van activiteiten, de leuke sfeer en de goede begeleiding genieten de kinderen van een heerlijke middag. Zippies biedt zowel het kind als de ouder een zeer hoog aanbod op het gebied van ontwikkeling en natuurlijk is er ook veel ruimte voor vrij spelen!

Bij Bos&Spel kunnen schoolgaande kinderen na schooltijd kiezen uit diverse binnen- en buitenactiviteiten. Iedere dag gaan we het bos in. Weer of geen weer, daar kun je je namelijk op kleden! De kinderen die mee willen kiezen een sportieve activiteit of maken met materiaal uit het bos de mooiste dingen. Vrij rondrennen of rustig speuren naar beestjes of paddenstoelen mag natuurlijk ook!

Kies je voor een binnenactiviteit dan kun je denken aan muziek maken, knutselen, techniek, koken en natuurlijk ook vrij spelen met je vrienden en vriendinnen. 

Met regelmaat organiseren we de zogenaamde Specials: Theater&Film, Griekse mythologie, Engels, Muziek en Natuur&Spel. Daarnaast is er regelmatig een sportkracht aanwezig om nieuwe sportieve spelletjes uit te proberen. Op het plein of misschien wel in de duinen!

Het aanbod bestaat verder uit o.a.:
Creatief:  schilderen, kleien, toneel, dans en knutselen met materiaal uit de natuur
Beweging: bewegingsspellen, hockey, voetbal, yoga, hutten bouwen, lasergamen en speurtochten in het bos
Vrij spelen: vrij knutselen, Kapla en ander bouwspeelgoed is aanwezig of heerlijk buiten spelen op het prachtige speelplein van de Insingerschool
En nog veel meer..

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.  

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES - KVK

K'nijntje&Zippies

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

63817144 -32165216 

BEREIKBAAR

Telefoon 
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)
Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!