Zippies De Binnentuin

Op onze vestiging De Binnentuin verzorgen wij de opvang van kinderen van 0-8 jaar.
 Het betreft een Kind Centrum aan de Willaertstraat 43 in de wijk Overhees. Zippies De Binnentuin is een uitdagende en gezellige BSO-locatie, met veel ruimte binnen en veel buitenspeelmogelijkheden. Elke dag wordt een speciaal dagprogramma samengesteld met daarin de activiteiten voor die dag, waaruit de kinderen kunnen kiezen. Daarnaast zijn er ook vrijspeelmogelijkheden. Door een gevarieerd aanbod van activiteiten, de leuke sfeer en de goede begeleiding genieten de kinderen van een heerlijke middag. De activiteiten worden afgestemd op leeftijd en ontwikkeling.
boekje-ezen
ext.-Binnentuin
binnentuin
 • boekje-ezen
 • ext.-Binnentuin
 • binnentuin
 • boekje-ezen

 • ext.-Binnentuin

 • binnentuin

 • boekje-ezen
 • ext.-Binnentuin
 • binnentuin

Kindcentrum

In het Kindcentrum op deze prachtig verbouwde locatie middenin Soest, kunnen kinderen het hele jaar door leuke, gezellige en actieve dagen beleven. Het Kindcentrum is een uniek concept in Soest. Er is een kinderdagverblijf, een peutergroep, voor- én naschoolse opvang en een school onder één dak. Voor uw kind en uzelf is dit fijn: alles in één vertrouwde omgeving. Het vertrouwde gecombineerd met dé kwaliteit van K’nijntje&Zippies zorgt voor de beste groei- en ontwikkelingsmogelijkheden voor uw zoon of dochter.

Locatie

De Binnentuin bevindt zich op een centrale locatie in de wijk Overhees. We verzorgen allerlei activiteiten, zodat uw kinderen in een gezellige omgeving in ontwikkelingsbehoefte worden voorzien. Voor de schoolgaande kinderen is het voor én na schooltijd genieten van diverse activiteiten, zoals koken, buitenspel, muziek, knutselen, techniek, natuurlijk ook vrij spelen en de zogenaamde Specials, zoals Theater&Film en Natuur & Spel. Door een gevarieerd aanbod, de leuke sfeer en de goede begeleiding genieten de kinderen van een heerlijke middag. De Binnentuin bevindt zich op een uitdagende locatie met de kinderboerderij en de bibliotheek op loopafstand. Dit biedt veel mogelijkheden om er met de kinderen, groot en klein, op uit te gaan.
voorkant-Binnentuin
boekje-ezen
creatief
 • voorkant-Binnentuin
 • boekje-ezen
 • creatief
 • voorkant-Binnentuin

 • boekje-ezen

 • creatief

 • voorkant-Binnentuin
 • boekje-ezen
 • creatief

Voorschoolse opvang

Wij bieden op onze vestiging De Binnentuin Voorschoolse opvang (VSO) aan. Graag zetten wij een aantal voordelen van de VSO voor u op een rijtje:

 U kunt uw kind al vanaf 7.00 uur ’s ochtends brengen;

 Wij zorgen voor een lekker ontbijt naar keuze;

 Er worden ’s morgens gezellig spelletjes met elkaar gedaan;

 De kinderen worden persoonlijk door onze medewerker naar school gebracht;

 En.. voor de VSO geldt hetzelfde tarief als de BSO en ook hier geldt de kinderopvangtoeslag voor.

Wilt u meer weten of uw kind aanmelden voor de voorschoolse opvang in De Binnentuin, neem dan contact op met K’nijntje&Zippies, via tel. 035-30 39 602 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.  

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft  

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES - KVK

K'nijntje&Zippies

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

63817144 -32165216 

BEREIKBAAR

Telefoon 
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)
Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!