Zippies De Binnentuin

Op onze vestiging De Binnentuin verzorgen wij de opvang van kinderen van 0-8 jaar.
 Het betreft een Integraal Kind Centrum (IKC) aan de Willaertstraat 43 in de wijk Overhees bieden we dus o.a. opvang aan jongere, schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar. Zippies De Binnentuin is een uitdagende en gezellige BSO-locatie, met veel ruimte binnen en veel buitenspeelmogelijkheden. Elke dag wordt een speciaal dagprogramma samengesteld met daarin de activiteiten voor die dag, waaruit de kinderen kunnen kiezen. Daarnaast zijn er ook vrijspeelmogelijkheden. Door een gevarieerd aanbod van activiteiten, de leuke sfeer en de goede begeleiding genieten de kinderen van een heerlijke middag. De activiteiten worden afgestemd op leeftijd en ontwikkeling.
creatief
ext.-Binnentuin
heerlijk-buiten-spelen
 • creatief
 • ext.-Binnentuin
 • heerlijk-buiten-spelen
 • creatief

 • ext.-Binnentuin

 • heerlijk-buiten-spelen

 • creatief
 • ext.-Binnentuin
 • heerlijk-buiten-spelen

IKC

In het IKC op deze prachtig verbouwde locatie middenin Soest, kunnen kinderen het hele jaar door leuke, gezellige en actieve dagen beleven. Het IKC is een uniek concept in Soest. Er is een kinderdagverblijf, een peutergroep, voor- én naschoolse opvang en een school onder één dak. Voor uw kind en uzelf is dit fijn: alles in één vertrouwde omgeving. Het vertrouwde gecombineerd met dé kwaliteit van K’nijntje&Zippies zorgt voor de beste groei- en ontwikkelingsmogelijkheden voor uw zoon of dochter.

Locatie

De Binnentuin bevindt zich op een centrale locatie in de wijk Overhees. We verzorgen allerlei activiteiten, zodat uw kinderen in een gezellige omgeving in ontwikkelingsbehoefte worden voorzien. Voor de schoolgaande kinderen is het voor én na schooltijd genieten van diverse activiteiten, zoals koken, buitenspel, muziek, knutselen, techniek, natuurlijk ook vrij spelen en de zogenaamde Specials, zoals Theater&Film en Natuur & Spel. Door een gevarieerd aanbod, de leuke sfeer en de goede begeleiding genieten de kinderen van een heerlijke middag. De Binnentuin bevindt zich op een uitdagende locatie met de kinderboerderij en de bibliotheek op loopafstand. Dit biedt veel mogelijkheden om er met de kinderen, groot en klein, op uit te gaan.
winkeltje-spelen
creatief
binnentuin
 • winkeltje-spelen
 • creatief
 • binnentuin
 • winkeltje-spelen

 • creatief

 • binnentuin

 • winkeltje-spelen
 • creatief
 • binnentuin

Voorschoolse opvang

Wij bieden op onze vestiging De Binnentuin Voorschoolse opvang (VSO) aan. Graag zetten wij een aantal voordelen van de VSO voor u op een rijtje:

 U kunt uw kind al vanaf 7.00 uur ’s ochtends brengen;

 Wij zorgen voor een lekker ontbijt naar keuze;

 Er worden ’s morgens gezellig spelletjes met elkaar gedaan;

 De kinderen worden persoonlijk door onze medewerker naar school gebracht;

 En.. voor de VSO geldt hetzelfde tarief als de BSO en ook hier geldt de kinderopvangtoeslag voor.

Wilt u meer weten of uw kind aanmelden voor de voorschoolse opvang in De Binnentuin, neem dan contact op met K’nijntje&Zippies, via tel. 035-602 95 70 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.  

Hoe is de oudercommissie georganiseerd?

De oudercommissie wordt vertegenwoordigd door ouders van kinderen, die bij K'nijntje&Zippies opvang genieten. Er nemen twee ouders per vestiging plaats in de oudercommissie. Voor deze vestiging bestaat de Oudercommissie uit:
Ilona (KDV)

Ilona (KDV)

Mijn naam is Ilona, ik ben moeder van 2 zoons. Zij zitten bij KDV De Binnentuin. Ik ben werkzaam als Accountmanager Pensioen en mijn hobby’s zijn volleybal, hardlopen, duiken en winterport.

In de Oudercommissie
Sinds 2017 zit ik in de Oudercommissie en vertegenwoordig KDV De Binnentuin. Ik voel me betrokken bij het kinderdagverblijf en wil graag mijn steentje bijdragen aan het plezier en de kwaliteit van het kinderdagverblijf. Ik vind het belangrijk dat de belangen van de ouders en de kinderen worden behartigd. Dat er ook een informeel aanspreekpunt is voor ouders en er wordt toegezien op de kwaliteit. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan op een informele manier leuke momenten met elkaar te delen. Daarin kan de OC ook een centrale rol vervullen.

Marion van Amstel (KDV)

Marion van Amstel (KDV)

Ik ben Marion van Amstel, moeder van Nathan (KDV De Binnentuin). Samen met mijn man Marco hebben we nog twee kinderen, Lauren en Mila. Zij zitten inmiddels op school. Ik ben werkzaam in het onderwijs en combineer dat met mijn grootste passie: interieurstyling en ben ik startend ondernemer. Daarnaast ben ik graag buiten, spreek ik graag met vriendinnen af en fiets ik veel.

In de Oudercommissie
Sinds oktober 2017 zit ik in de Oudercommissie en vertegenwoordig KDV De Binnentuin. Door met elkaar over onderwerpen te brainstormen, maar ook plannen uit te zetten en concreet helpende handen te bieden aan de pedagogische medewerkers van K’nijntje lever ik een bijdrage waardoor alle betrokkenen zich nog meer thuis voelen bij het kinderdagverblijf. Door een nauwe samenwerking tussen het team van K’nijntje De Binnentuin en de OC kunnen wij als Oudercommissieleden werk uit handen nemen en kunnen we mee denken binnen de onderwerpen die ons voorgelegd worden. De OC denkt mee vanuit het perspectief als ouder.

Stephanie Boogert (KDV en BSO)

Stephanie Boogert (KDV en BSO)

Mijn naam is Stephanie Boogert, samen met Steven zijn wij de ouders van Livia (KDV Binnentuin) en Kjell (BSO Binnentuin en Ontdekken, Kennis en Spel). Ik ben werkzaam Projectleider bij een Zorginstelling. Mijn hobby’s zijn dansen, muziek luisteren, wandelen met onze hond en dagjes uit met het hele gezin.

In de Oudercommissie
Ik zit sinds december 2017 in de Oudercommissie en vertegenwoordig zowel KDV als BSO De Binnentuin. Ik heb zitting genomen in de OC omdat ik het leuk en belangrijk vind om mee te denken met de organisatie en de belangen van de kinderen en ouders te behartigen. Ook wil ik graag een steentje bijdragen bij het organiseren van gezellige activiteiten op de vestiging. Ik hoop dat wij, als Oudercommissie, een goede bijdrage kunnen leveren aan een (nog) fijnere opvang voor onze kinderen.

Imme Lautenbach (KDV en BSO)

Imme Lautenbach (KDV en BSO)

Ik ben Imme Lautenbach, samen met Alex ouders van Siem (K’nijntje De Binnentuin en Lars (Zippies De Binnentuin). Ik ben werkzaam als Docent Muziek op het Voortgezet Speciaal onderwijs en ROC en mijn vrije tijd besteed ik graag aan dansen, lezen en wandelen.

In de Oudercommissie
Ik zit sinds november 2017 in de oudercommissie voor De Binnentuin. Ik voel me betrokken bij de opvang van mijn kinderen. Ik wil graag meedenken over wat er allemaal gebeurt en draag graag mijn steentje bij om te helpen bij bijzondere activiteiten. Ik vind het belangrijk dat er vanuit verschillende invalshoeken naar de opvang gekeken wordt. Als ouder kijk je vanuit een ander perspectief en met weer andere ideeën, zo kun je elkaar helpen en aanvullen.

De oudercommissie werkt volgens een huishoudelijk reglement.

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft  

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 60 29 570
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!