Zippies Kennis

Zippies Kennis is een concept voor 7+ kinderen met een cognitieve focus. Naast de activiteiten van Zippies Ontdekken & Spel, zoals knutselen, koken, sport en spel, hebben de kinderen van Zippies Kennis toegang tot begeleiding bij o.a. het maken van huiswerk, werkstukken of bijvoorbeeld de voorbereiding van een spreekbeurt én krijgen zij een gratis lidmaatschap voor een zeer effectief en adaptief programma voor rekenen en taal.

uitdagend-speelgoed
ook-denksporten
voetballen-naast-de-deur
 • uitdagend-speelgoed
 • ook-denksporten
 • voetballen-naast-de-deur
 • uitdagend-speelgoed

 • ook-denksporten

 • voetballen-naast-de-deur

 • uitdagend-speelgoed
 • ook-denksporten
 • voetballen-naast-de-deur

Taal- en rekensupport

Zippies Kennis wordt geleid door een docente. Zij begeleidt de kinderen op o.a. taal en rekenen, presenteren en werkstukken
 maken. Naast het cognitieve aspect is er ook aandacht voor verbetering van concentratie door middel van concentratiespelletjes en de inzet van Smartgames. Ook wordt er op een speelse manier gewerkt aan een verbetering van de werkhouding. Dit alles in een gezellige ‘huiskamer’-sfeer.

Leren wordt leuker als je leert leren!
Een leuk detail is dat we na korte tijd al een positieve invloed op de schoolprestaties zien! Het jong aanleren van deze vaardigheden helpt de kinderen in latere groepen en op de middelbare school. Daarom maken we het mogelijk om al vanaf groep 4 hiermee te starten. Handig en efficiënt om in BSO tijd op een leuke gezellige manier de kinderen extra ondersteuning te gunnen waar dat nodig is.

Locatie

Zippies Kennis & Spel is gehuisvest in R.K. Basisschool De Achtbaan, aan de Van Hamelstraat 97-99, middenin Soest. Op deze locatie er is een kinderdagverblijf, een peutergroep, vóór- (bij genoeg aanmeldingen) én naschoolse opvang en dat alles onder één dak. Voor uw kind en uzelf is dit wel zo fijn. Het vertrouwde gecombineerd met dé kwaliteit van K’nijntje&Zippies zorgt voor de beste groei- en ontwikkelingsmogelijkheden voor uw zoon of dochter.

samen-lezen
ook-denksporten
workshop-theater-en-film
 • samen-lezen
 • ook-denksporten
 • workshop-theater-en-film
 • samen-lezen

 • ook-denksporten

 • workshop-theater-en-film

 • samen-lezen
 • ook-denksporten
 • workshop-theater-en-film

Activiteiten

De docente begeleidt de kinderen bijvoorbeeld op het gebied van taal en rekenen, presenteren, citotraining, een mindmap maken, plannen en maken van huiswerk, werkstukken maken en de voorbereiding van een spreekbeurt.
Daarnaast zijn er coole workshops te volgen, zoals websites bouwen en programmeren. Er wordt op een speelse manier gewerkt aan een verbetering van de werkhouding. Dit alles in een gezellige ‘huiskamer’- sfeer. Wij zien dat dit alles een positieve invloed op de schoolprestaties heeft.
En zijn er bij Zippies Ontdekken, Kennis & Spel bijzondere activiteiten, zoals workshops Wiskunde, Latijn, Frans, Engels, Duits, Scheikunde, Storytelling, maar ook portret- tekenen.

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.

 

Hoe is de oudercommissie georganiseerd?

De oudercommissie wordt vertegenwoordigd door ouders van kinderen, die bij K'nijntje&Zippies opvang genieten. Er nemen twee ouders per vestiging plaats in de oudercommissie.

Voor deze vestiging bestaat de Oudercommissie uit:

Stephanie Boogert

Stephanie Boogert

Mijn naam is Stephanie Boogert, samen met Steven zijn wij de ouders van Livia (KDV Binnentuin) en Kjell (BSO Binnentuin en Ontdekken, Kennis en Spel). Ik ben werkzaam Projectleider bij een Zorginstelling. Mijn hobby’s zijn dansen, muziek luisteren, wandelen met onze hond en dagjes uit met het hele gezin.

In de Oudercommissie
Ik zit sinds december 2017 in de Oudercommissie en vertegenwoordig zowel KDV als BSO De Binnentuin. Ik heb zitting genomen in de OC omdat ik het leuk en belangrijk vind om mee te denken met de organisatie en de belangen van de kinderen en ouders te behartigen. Ook wil ik graag een steentje bijdragen bij het organiseren van gezellige activiteiten op de vestiging. Ik hoop dat wij, als Oudercommissie, een goede bijdrage kunnen leveren aan een (nog) fijnere opvang voor onze kinderen.

VACATURE oudercommissieleden K'nijntje De Dobbelsteen

VACATURE oudercommissieleden K'nijntje De Dobbelsteen

We zijn op zoek naar nieuwe Oudercommissieleden voor K'nijntje De Dobbelsteen! Er is plek voor nieuwe enthousiaste ouders! Vindt u het leuk en zinvol om als ouder extra betrokken te zijn bij K'nijntje&Zippies? Wilt u de kwaliteit van de opvang bij K'nijntje& Zippies bewaken en uw steentje bijdragen om deze nog beter maken? Meldt u dan nu aan als Oudercommissielid en behartig de belangen van alle ouders en verzorgers. Voor vragen en/of aanmelding, kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., o.v.v. vacature Oudercommissie.

De oudercommissie werkt volgens een huishoudelijk reglement.

Wat doet de oudercommissie? De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft.

 

Voor informatie of een bezoekmiddag kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op nummer 035-6029570. Voor een individueel RT-uur, kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!