Zippies Sport & Spel

Bij Zippies Sport&Spel kunnen de kinderen onder begeleiding van enthousiaste begeleiders een grote variëteit aan sporten doen. Uw kind kan op een gezonde en sportieve manier zijn of haar sportinteresses ontdekken, geheel vrijblijvend natuurlijk. De focus ligt onder andere op samenwerking en fairplay. De locatie, de bekwame enthousiaste begeleiders en het gevarieerde aanbod bij Zippies Sport & Spel geven kinderen vanaf 7 jaar veel mogelijkheden om een geweldige middag te hebben.

yoga-
draaitol
Sport en Spel-
  • yoga-
  • draaitol
  • Sport en Spel-
  • yoga-

  • draaitol

  • Sport en Spel-

  • yoga-
  • draaitol
  • Sport en Spel-

Locatie

De locatie bevindt zich in het sportcomplex Sportboulevard de Engh in Soest. 
Zippies Sport & Spel maakt gebruik van het zwembad, de sporthal, de danszaal, buitensportruimte en de kantine aldaar. Elke dag wordt er een dagprogramma samengesteld met daarin de sportmogelijkheden voor die dag. Met zwemdiploma A en B kan er vrij worden gezwommen. De overige activiteiten die worden aangeboden zijn: voetbal, volleybal, hockey, handbal, honkbal, tennis, basketbal, korfbal, trefbal, slagbal, turnen, zelfverdediging, yoga, boksen, estafette, ringen, trampoline, groene spelen, badminton, snorkelen, bodemduiken, aerobics, waterpolo, vrij zwemmen, flipperen, vlotten bouwen, streetdance, theater, zang en dans, klimsport, rugby, badminton, schaken, spinning, denkspellen, dammen, darten, knutselen en nog veel meer.... 

Kledingvoorschriften

Bal-, vloer- en danssporten
Voor de bal-, vloer- en danssporten is gemakkelijk zittende en vooral luchtige sportkleding aanbevolen. Wat betreft het schoeisel zijn all-round schone fitness schoenen prima om zo veel mogelijk sporten mee te doen.
Zwemsport
Uw kind kan aan alle zwemactiviteiten meedoen als hij of zij goed zittende badkleding aan heeft. Tevens zijn zwemslippers verplicht.
Algemeen
Het is handig om een trainingsjack of vest mee te nemen zodat je in de pauzes niet afkoelt.

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.  

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!