Zippies ´t Speelhof

De vestiging 't Speelhof bevindt zich in de Open Hof aan Veenbesstraat 2 in Soest, en is bedoeld voor de kinderen van 4 tot en met 7 jaar. 
Zippies 't Speelhof heeft een gezellige gemoedelijke sfeer. De kinderen kunnen genieten van zowel georganiseerde activiteiten als vrijspelen.
De locatie heeft een gezellige knutselruimte, een ruime keuken, een danszaal en een knusse huiskamerruimte. Verder heeft het een uitgebreide buitenspeelruimte, met een grote tuin met o.a. een trampoline.
klaarvoordestart
dansen
stint-rijden
  • klaarvoordestart
  • dansen
  • stint-rijden
  • klaarvoordestart

  • dansen

  • stint-rijden

  • klaarvoordestart
  • dansen
  • stint-rijden
Activiteiten
Elke dag wordt een speciaal dagprogramma samengesteld met daarin de mogelijkheden voor die dag, waaruit de kinderen kunnen kiezen. Daarnaast zijn er ook vrijspeel-mogelijkheden. Door de variëteit, de leuke sfeer en de professionele begeleiding genieten de kinderen van een heerlijke middag.
Het aanbod bestaat uit o.a.: Creatief: knutselen, schilderen, kleien
Beweging: hockey, voetbal, handbal, yoga, estafette
Vrij spelen: vrij knutselen, kapla, lego en ander bouwspeelgoed, buiten spelen
En nog veel meer: koken, theater, zang, dans, computerspelen.

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.  

Hoe is de oudercommissie georganiseerd?

De oudercommissie wordt vertegenwoordigd door ouders van kinderen, die bij K'nijntje&Zippies opvang genieten. Er nemen twee ouders per vestiging plaats in de oudercommissie.

Let op! We zijn op zoek naar nieuwe Oudercommissieleden voor Zippies 't Speelhof! (Zie vacature hieronder). Vindt u het leuk en zinvol om als ouder extra betrokken te zijn bij K'nijntje&Zippies? Meldt u dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voor deze vestiging bestaat de Oudercommissie nu nog uit:
Olivier Bello

Olivier Bello

Mijn naam is Olivier Bello, ik ben de vader van Brice. Ik ben werkzaam als Consultant voor verschillende universiteiten en ben daarnaast ook Berggids. In mijn vrije tijd vertoef ik graag buiten.

In de Oudercommissie
Sinds maart 2018 namens K'nijntje Bosstraat en ´t Kabouterhofje. Dit omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan de kwaliteit van de kinderopvang, door mee te denken over het beleid en de uitvoering ervan, feedback te geven aan K´nijntje&Zippies en activiteiten te ontplooien om de inspanningen van K’nijntje&Zippies te faciliteren. De Oudercommissie is van belang, omdat er nieuwe ideeën kunnen ontstaan die weer ten goede komen aan de ontwikkeling van onze kinderen. Het versterkt bovendien de band tussen ouders, we creëren samen met K´nijntje&Zippies nieuw beleid en, ook niet geheel onbelangrijk, is er gezellig contact tussen de Oudercommissieleden onderling.

Vacature Oudercommissieleden Zippies 't Speelhof

Vacature Oudercommissieleden Zippies 't Speelhof

We zijn op zoek naar nieuwe Oudercommissieleden voor Zippies 't Speelhof! Er is plek voor nieuwe enthousiaste ouders! Vindt u het leuk en zinvol om als ouder extra betrokken te zijn bij K'nijntje&Zippies? Wilt u de kwaliteit van de opvang bij K'nijntje& Zippies bewaken en uw steentje bijdragen om deze nog beter maken? Meldt u dan nu aan als Oudercommissielid en behartig de belangen van alle ouders en verzorgers. Voor vragen en/of aanmelding, kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., o.v.v. vacature Oudercommissie.
De oudercommissie werkt volgens een huishoudelijk reglement.

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 60 29 570
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!