Zippies 't Speelhonk

Bij Zippies 't Speelhonk heerst een gezellige en actieve sfeer. Er is voor elk wat wils; uw kind kan er sporten, koken of de creatieve talenten verder ontwikkelen.

Locatie

De vestiging bevindt zich op de Bosstraat 88 in Soest (bij voetbalvereniging SEC). Deze locatie is geschikt voor het oudere basisschoolkind. De activiteiten zijn op deze leeftijden afgestemd. Er worden veel activiteiten aangeboden en natuurlijk kunnen ze ook gewoon lekker 'vrijspelen'! Met sportvelden voor de deur is sport natuurlijk een favoriete activiteit. De keuken en het atelier nodigen uit tot allerlei creatieve uitspattingen en vanwege de ligging trekken we er veel op uit en ondernemen veel bos / natuuractiviteiten. Door de variëteit van de locatie, de leuke sfeer en de professionele begeleiding genieten de kinderen van een heerlijke middag. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met K'nijntje&Zippies via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 035-6029570.

Voetballen
t-Speelhonk-bij-SEC
Tafeltennis
  • Voetballen
  • t-Speelhonk-bij-SEC
  • Tafeltennis
  • Voetballen

  • t-Speelhonk-bij-SEC

  • Tafeltennis

  • Voetballen
  • t-Speelhonk-bij-SEC
  • Tafeltennis

Activiteiten

Elke dag wordt een speciaal dagprogramma samengesteld met daarin de mogelijkheden voor die dag, waaruit de kinderen kunnen kiezen.
Vanwege de ligging in het buitengebied nodigt deze locatie uit tot lekker buiten zijn en vrijspelen. Er wordt veel aan sport en beweging gedaan. De keuken nodigt uit tot overheerlijke kookkunsten, het atelier is de plek voor allerlei creatieve uitspattingen, o.l.v. een pedagogisch medewerker met een kunstzinnige achtergrond.
Voorbeelden van activiteiten zijn: knutselen, naaien, kleien (met speciale klei-oven), vilten, speksteen, techniek, bewegingsspellen, voetbal, knotshockey, skippyballen, samenwerkingsspelen, vrij knutselen, hutten bouwen, scouting, koken, muziek en nog veel meer.

Thema-middagen vrijdagmiddag 't Speelhonk

Bij voldoende aanmeldingen start K'nijntje&Zippies op één van haar vertrouwde vestigingen, Zippies 't Speelhonk, met speciale thema-middagen. Op de vrijdagmiddag krijgen kinderen van 7 jaar en ouder workshops aangeboden, op het gebied van sport, natuur en creatief.

Ontdekken van interesses en talenten

Bij K'nijntje&Zippies ligt de nadruk op het ontdekken van eigen interesses en talenten en het samenwerken en -spelen met anderen. Met ons nieuwe concept, de thema-vrijdagmiddag, voeren we onze visie verder door. Er wordt op 't Speelhonk met drie uitdagende thema's gestart: Zippies Sport, Zippies Kunst en Kreatief en Natuurlijk Zippies.

Voetbalacademy

Zippies Voetbal Academy start met 'Trainen als een prof', verzorgd door onze professionele Zippies-coördinator Hans Renes. Renes is als Hoofd Jeugdopleidingen aan VV SEC verbonden en bovendien verzorgt hij regelmatig clinics voor FC Utrecht. 'Trainen als een prof' heeft als insteek, alle facetten van het voetbal mee te geven aan de kinderen. Er wordt in thema's gewerkt, de ene week staat 'techniek' centraal, een volgende week 'passen' en trappen, dan weer één tegen één, partijtje spelen etc. Ook gezond eten wordt een punt van aandacht, maar het draait natuurlijk vooral om het plezier in het spelletje.

Kunst en Kreatief: Winter

In ons atelier op 't Speelhonk bieden we creatieve thema-workshops aan. Te denken valt aan activiteiten zoals kalligrafie/letters, 3D tekenen, schilderen enz. We starten met een winterthema. Dit thema valt uiteen in bijv. een workshop breien, waarbij kinderen zelf een wintersjaal mogen maken, versierd met bolletjes van vilt. Een workshop thee maken, waarbij de kinderen zelf thee-smaken mogen mengen en theezakjes en een eigen winterthee-doosje maken. Of een workshop kaarsen maken, waarbij de kinderen experimenteren met materialen als kaarsvet, geur oliën en dennentakken. Door een workshop meerdere weken aan te bieden en met verschillende materialen te werken, leren de kinderen vrijer om te gaan met de keuze van het materiaal en nieuwe talenten bij zichzelf te ontdekken.

Zippies Natuurlijk

Beleef de natuur! In deze natuurworkshop zullen we onder andere met de kinderen in onze mooie Soesterduinen, bossen en slootjes speuren naar sporen van daar aanwezige flora en fauna. De workshops sluiten aan op de seizoenen en bevatten elementen vanuit de scouting. Zo gaan we praktisch aan de slag met werk- en spelvormen, gericht op de eigen ontdekking en de verwondering van het kind. Ook kunnen we in een workshop gebruik maken van educatief filmmateriaal of kan er gewerkt worden met natuurlijke materialen. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met K'nijntje&Zippies via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 035-6029570.

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.  

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES - KVK

K'nijntje&Zippies

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

63817144 -32165216 

BEREIKBAAR

Telefoon 
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)
Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!