Zippies 7+

Zippies staat voor spelend ontdekken onder begeleiding van enthousiaste professionals. Op verschillende mooie locaties in Soest zijn er voor iedere dag programma's samengesteld waaruit uw kind de favoriet kan kiezen. Kinderen kunnen zichzelf bij K'nijntje&Zippies ontwikkelen, uitdagen en worden ook daartoe gestimuleerd. Zo ontdekken ze wat ze leuk vinden en dat geeft kinderen veel kennis over zichzelf. Dit alles vindt plaats in een veilige, vertrouwde omgeving; de juiste omgeving voor zelfvertrouwen en durf voor kinderen. Daar hebben ze ook op latere leeftijd plezier van!

spinning-
locatie4-79-kopie-600-400-
spinning-
 • spinning-
 • locatie4-79-kopie-600-400-
 • spinning-
 • spinning-

 • locatie4-79-kopie-600-400-

 • spinning-

 • spinning-
 • locatie4-79-kopie-600-400-
 • spinning-

7+
Zippies heeft vestigingen voor de jongere en de oudere schoolkinderen. Op een gegeven moment wil het opgroeiende kind, dikwijls tussen 6 en 8 jaar, de vleugels verder uitslaan en heeft behoefte aan andere activiteiten die meer aansluiten op de interesse en ontwikkelingsfase van het kind. Zippies heeft daar het juiste antwoord met verschillende geweldige locaties, speciaal met aanbod en sfeer voor de oudere kinderen.

Let op: al onze Zippies-vestigingen zijn geopend van 14.30 tot 19.00 uur. Wel zo fijn!

Zippies biedt verder een uitgebreide service, zoals het gratis brengen naar sportclubs, zwemles, muziekles en andere activiteiten. Daarnaast hebben we een pedagogisch coach. Zij biedt onze collega’s extra ondersteuning, maar ook onze ouders kunnen bij de coach terecht voor opvoedkundige vragen thuis, indien gewenst. Wij geven bovendien de mogelijkheid aan ouders om flexibel van onze diensten gebruik te maken én indien een keer echt nodig, brengen wij uw dochter of zoon thuis of halen hen op. Kijk, daar worden papa en mama ook blij van!

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind opgeven? Neem dan contact op met K'nijntje&Zippies via planning@knijntjezippies.nl of bel ons: tel. 035 30 39 602.

foto-KZ-soesterduinen-600-359-2-kopie
foto-KZ-zwembad-7-600-359-kopie
foto-KZ-skin-4-kopie-600-
 • foto-KZ-soesterduinen-600-359-2-kopie
 • foto-KZ-zwembad-7-600-359-kopie
 • foto-KZ-skin-4-kopie-600-
 • foto-KZ-soesterduinen-600-359-2-kopie

 • foto-KZ-zwembad-7-600-359-kopie

 • foto-KZ-skin-4-kopie-600-

 • foto-KZ-soesterduinen-600-359-2-kopie
 • foto-KZ-zwembad-7-600-359-kopie
 • foto-KZ-skin-4-kopie-600-

Visie: PROUD

K'nijntje&Zippies staat voor spelend ontdekken in een gezellige, veilige omgeving.
Onze kernwaarden zijn: Talent- en Persoonlijkheidsontwikkeling, Persoonlijke aandacht en Flexibiliteit.

Binnen onze kinderopvang werken we vanuit de PROUD visie.
Kinderdagopvang is in onze ogen ondersteunend aan het gezin en zelfs een verlengde daarvan. Het kind staat daarin centraal! Onze benadering is Positief en Respectvol en gericht op de Ontwikkeling van het Unieke kind waarbij het Durven Doen centraal staat.

Kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar kunnen bij K'nijntje&Zippies spelenderwijs ontdekken. 
Wat betreft de activiteiten hebben wij zes pijlers geformuleerd: Creatief, Sport, Kennis, Natuur, Techniek en Muziek. Wij bieden ook regelmatig Specials (speciale activiteiten) aan. Zippies levert een positieve bijdrage aan de persoonlijke- en talentontwikkeling van een kind. 

Zippies creëert op de verschillende thema-locaties een leuke en uitdagende omgeving, waarin kinderen worden uitgenodigd om hun interesses en talenten te ontdekken. Daarnaast verleent Zippies veel service en flexibiliteit naar de ouders. Zippies zorgt op deze manier dat ouders werk en opvoeding optimaal kunnen combineren.

Vestigingen

Zippies heeft verschillende mooie locaties in Soest tot haar beschikking die faciliteren bij het iedere dag samenstellen van programma's, waaruit uw kind zijn favoriet kan kiezen. De 7+ Zippies vestigingen zijn: Zippies Kennis, Zippies 't Speelhonk en Zippies Sport & Spel.

Let op: al onze Zippies-vestigingen zijn geopend van 14.30 tot 19.00 uur. Wel zo fijn!

Kennis

Kennis

Zippies Kennis is een concept voor 7+ kinderen met een cognitieve focus. Met begeleiding van een Onderwijskundige en gratis toegang tot een adaptief programma voor rekenen en taal.
't Speelhonk

't Speelhonk

Bij Zippies 't Speelhonk is voor ieder wat wils: uw kind kan er sporten, koken of creatieve talenten ontwikkelen. Door de variëteit van de locatie en de leuke sfeer genieten de kinderen van een heerlijke middag!
Sport & Spel

Sport & Spel

Bij Zippies Sport & Spel kunnen kinderen van 7 jaar en ouder onder begeleiding van enthousiaste begeleiders een grote variëteit aan sporten doen. De focus ligt op o.a. samenwerking en fairplay.

Voorschoolse opvang

K´nijntje&Zippies ziet zichzelf als verlengstuk van het gezin. Wij willen het onze ouders vooral zo gemakkelijk mogelijk maken. Of dat nou is door de mogelijkheid om flexibel van onze diensten gebruik te maken. Of door de uitgebreide service die wij bieden, zoals het gratis brengen naar sportclubs, muziekles of andere activiteiten. Wij denken graag met onze ouders mee.

In dat kader bieden wij, op onze vestiging De Binnentuin (tussen basisscholen De Buut en De Wegwijzer), voorschoolse opvang (VSO) aan. Graag zetten wij een aantal voordelen van de VSO voor u op een rijtje:  U kunt uw kind al vanaf 7.00 uur ’s ochtends brengen;

 Wij zorgen voor een lekker ontbijt naar keuze;

 Er worden ’s morgens gezellig spelletjes met elkaar gedaan;

 De kinderen worden persoonlijk door onze medewerker naar school gebracht;

 En.. voor de VSO kun je ook kinderopvangtoeslag aanvragen.

Wilt u meer weten of uw kind aanmelden voor de voorschoolse opvang in De Binnentuin, neem dan contact op met K’nijntje&Zippies, via tel. 035 30 39 602 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vervoer

Bij K’nijntje&Zippies bieden wij de mogelijkheid, mits inpasbaar, om kinderen naar een sportclubje, muziekles o.i.d. te brengen of op te halen. Wij hanteren bij het brengen en ophalen van de kinderen de volgende afspraken:

· Vervoer van kinderen van en naar clubjes gebeurt door bevoegde medewerkers of medewerkers in opleiding; · Medewerkers in opleiding mogen in hun eentje kinderen ophalen wanneer ze 18 jaar of ouder zijn; · Alle medewerkers, ook de medewerkers in opleiding, beschikken over een geldige VOG (Verklaring Omtrent Goed Gedrag).

Schoolweken

Tijdens schoolweken kunt u van de mogelijkheid gebruik maken om Zippies uw kind te laten vervoeren van de school naar één van de Zippies-vestigingen.
Voor alle kinderen is het vervoer gratis, of dit nu per fiets, begeleid wandelen, stint of auto betreft. Met permissie van de ouder(s), is het ook mogelijk dat uw kind zelfstandig naar één van de vestigingen toekomt / toe fietst en evt. ook zelfstandig naar huis gaat / fietst.

cognitief
lol-tijdens-sporten
yoga-
 • cognitief
 • lol-tijdens-sporten
 • yoga-
 • cognitief

 • lol-tijdens-sporten

 • yoga-

 • cognitief
 • lol-tijdens-sporten
 • yoga-

Vakantieaanbod

Zin in leuke activiteiten in de vakantie? Dan ben je aan het goede adres bij Zippies!

In de vakantie bieden we extra veel uitdagende activiteiten aan. Wat denk je van: bowlen, dansen, hoogte parcours, boogschieten, duinen en bos, zwemmen, bezoekje aan de kinderboerderij, skiën, midgetgolf? Een kleine greep uit de creatieve, sportieve activiteiten tijdens de vakanties!

In de afgelopen vakanties stonden o.a. de volgende activiteiten op het programma:

- Schaatsen op de IJsbaan
- Speksteen bewerken
- bezoek aan Beeld & Geluid Museum
- Sieraden workshop
- Graffiti workshop
- bezoek aan het Nationaal Militair Museum
- Rondleiding Landgoed en Villa van Herman van Veen

Ook in de vakantie komt het Zippies-gevoel naar boven!

Er zijn ook kinderen die alleen in de vakantie naar Zippies komen, omdat Zippies van een vrije dag op de BSO een bijzondere vakantiedag maakt! We zijn open in de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie en voorjaarsvakantie.

U kunt uw kind aanmelden voor één of meerdere vakantiedagen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES - KVK

K'nijntje&Zippies

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

63817144 -32165216 

BEREIKBAAR

Telefoon 
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)
Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!