Disclaimer

K'nijntje&Zippies (KDV / Peuteropvang en BSO vertegenwoordigd bij KvK als resp. K'nijntje B.V. en Zippies B.V.) doet haar uiterste best om de website zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk te houden. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze internetsite verouderd, incompleet en/of incorrect is. K'nijntje&Zippies kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot - en gebruik van - de site.

Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. K'nijntje&Zippies behoudt zich te allen tijde het recht om de inhoud van deze site te verwijderen, wijzigen of aan te vullen zonder daar enig persoon van op de hoogte te stellen.

Alle op deze site afgebeelde gegevens, teksten, beelden en ander materiaal zijn eigendom van K'nijntje&Zippies. Het is niet toegestaan de inhoud te gebruiken zonder schriftelijk toestemming van K'nijntje&Zippies.

Privacy Verklaring (beknopt)

Doel en reikwijdte

Het doel van dit document is om tevens een praktische uitwerking te geven aan de bepalingen van de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het is van toepassing op alle geregistreerde persoonsgegevens (klant- en personeelsgegevens) binnen kinderopvangorganisatie K’nijntje&Zippies.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

K’nijntje&Zippies kan persoonsgegevens van u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan K’nijntje&Zippies verstrekt. K’nijntje&Zippies kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

-Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Geboortedatum van u en uw kind

Waarom heeft K'nijntje&Zippies uw gegevens nodig?

Verwerking van persoonsgegevens binnen de Kinderopvang vallen onder het Vrijstellingsbesluit Wbp (en AVG) en hoeven niet gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. De persoonsgegevens worden slechts verwerkt voor de doelstellingen waarvoor ze verzameld zijn en de doelstellingen die daarmee in overeenstemming zijn, te weten wachtlijstregistratie, kind-registratie, observatielijsten, financiële administratieve registratie, klachtenregistratie, archiefregistratie, personeelsregistratie en interne analyses.

Hoe lang bewaart K'nijntje&Zippies uw gegevens?

K’nijntje&Zippies bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

K’nijntje&Zippies verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden, behalve bij speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. De website van K'nijntje&Zippies is met grote zorg samengesteld.

Klik hier voor onze uitgebreide Privacy Verklaring.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES - KVK

K'nijntje&Zippies

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

63817144 -32165216 

BEREIKBAAR

Telefoon 
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)
Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!