't Kabouterhofje

K'nijntje&Zippies biedt flexibele en kleinschalige peuteropvang voor peuters vanaf 2½ jaar in 't Kabouterhofje. Op de locatie De Open Hof aan de Veenbesstraat bieden wij op dinsdag en donderdag veel verschillende activiteiten aan, aan een groep van maximaal 24 peuters. Op maandag, woensdag en vrijdag bieden wij deze peuteropvang bij K'nijntje kinderdagverblijf aan de Bosstraat aan.

Jan-Huijgen-in-de-ton
lekker-hangen
autorijden
  • Jan-Huijgen-in-de-ton
  • lekker-hangen
  • autorijden
  • Jan-Huijgen-in-de-ton

  • lekker-hangen

  • autorijden

  • Jan-Huijgen-in-de-ton
  • lekker-hangen
  • autorijden

Met deze vorm van opvang willen we bereiken dat de kinderen meer op hun leeftijd gerichte activiteiten aangeboden krijgen: het ervaren, het beleven, kringspelletjes, muziek, dansjes, buitenactiviteiten, het bezoeken van de kinderboerderij etc. ‘t Kabouterhofje is voor:

- Kinderen vanaf 2,5 jaar die vanuit ons kinderdagverblijf doorstromen maar ook voor...

- Kinderen vanaf 2,5 jaar die lekker willen spelen met leeftijdsgenootjes. Ideaal voor ouders die tijdens schooltijd leuke opvang voor hun zoon/dochter zoeken!

Openingstijden / dagdelen

Op dinsdag en donderdag bieden wij de volgende dagdelen aan: - 07.30 tot 13.00 uur - 07.30 tot 15.00 uur * Op maandag, woensdag en vrijdag bieden wij ook een gehele dag (07.30 tot 19.00 uur) opvang aan. *Wij gaan er vanuit dat kinderen die tot 15.00 uur komen geen behoefte meer hebben aan een middagslaapje.

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.  

Hoe is de oudercommissie georganiseerd?

De oudercommissie wordt vertegenwoordigd door ouders van kinderen, die bij K'nijntje&Zippies opvang genieten. Er nemen twee ouders per vestiging plaats in de oudercommissie.

Let op! We zijn op zoek naar nieuwe Oudercommissieleden voor K´nijntje Bosstraat! Vindt u het leuk en zinvol om als ouder extra betrokken te zijn bij K´nijntje&Zippies? Meldt u dan nu aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Voor deze vestiging bestaat de Oudercommissie nu nog uit:
Saskia van Alphen

Saskia van Alphen

Ik ben Saskia van Alphen en ben de moeder van Valentijn (K’nijntje Bosstraat en ‘t Kabouterhofje) en Bruno (Zippies ‘t Speelhof). Ik ben Programmamanager van beroep en in mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met Kunst, theater, yoga en buitenspelen.

In de Oudercommissie
Sinds 2015 ben ik lid van de Oudercommissie, ik vertegenwoordig K’nijntje Bosstraat en ’t Kabouterhofje. Ik heb destijds zitting genomen omdat het goed is het perspectief van de ouders mee te nemen in de organisatie en activiteiten van de kinderopvang. Bovendien vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij de organisatie waar mijn kinderen een deel van hun week doorbrengen.

Vacature Oudercommissieleden K´nijntje Bosstraat

We zijn op zoek naar nieuwe Oudercommissieleden voor K'nijntje Bosstraat! Per oktober stoppen onze huidige Oudercommissieleden en is er plek voor nieuwe enthousiaste ouders! Vindt u het leuk en zinvol om als ouder extra betrokken te zijn bij K'nijntje&Zippies? Wilt u de kwaliteit van de opvang bij K'nijntje& Zippies bewaken en uw steentje bijdragen om deze nog beter maken? Meldt u dan nu aan als Oudercommissie-lid van K´nijntje Bosstraat en behartig de belangen van alle ouders en verzorgers. Voor vragen en/of aanmelding, kunt u een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., o.v.v. vacature Oudercommissie.
De oudercommissie werkt volgens een huishoudelijk reglement.

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft.  

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 60 29 570
E-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Volg ons

en blijf op de hoogte!