Zippies 't Speelplein

Het aanbod bij Zippies 't Speelplein is divers. Deze vestiging bevindt zich in de Insingerschool op de Insingerstraat 57 in Soest, een mooie school met veel speelmogelijkheden binnen en buiten. De kinderen kunnen genieten van zowel georganiseerde activiteiten als vrijspelen.
stoepkrijten
carnaval
CB-Fruitspiesjes-maken
  • stoepkrijten
  • carnaval
  • CB-Fruitspiesjes-maken
  • stoepkrijten

  • carnaval

  • CB-Fruitspiesjes-maken

  • stoepkrijten
  • carnaval
  • CB-Fruitspiesjes-maken

Locatie

Zippies 't Speelplein heeft een gezellige, gemoedelijke sfeer. Al jaren maakt onze kinderopvangorganisatie met veel plezier gebruik van de faciliteiten in de Insingerschool. Het onderlinge contact met de collega’s van de Insingerschool ervaren we als zeer constructief en prettig. 't Speelplein ligt aan de rand van het bos, in een mooie nieuwe school met een eigen BSO-ruimte met keuken. Het schoolplein is zeer aantrekkelijk en nodigt uit tot buiten spelen. Bovendien maakt Zippies ook gebruik van de speelzaal in de school. Voldoende gelegenheid dus voor beweging!
Goed nieuws:
Vanwege succes breiden we Zippies 't Speelplein uit naar 40 kinderen! Het concept biedt mogelijkheid voor meer kinderen, dus Zippies 't Speelplein heeft plek voor extra kinderen voor buitenschoolse opvang!

Activiteiten

Elke dag wordt een speciaal dagprogramma samengesteld met daarin de activiteiten voor die dag, waaruit de kinderen kunnen kiezen. Door een gevarieerd aanbod van activiteiten, de leuke sfeer en de goede begeleiding genieten de kinderen van een heerlijke middag. Zippies biedt zowel het kind als de ouder een zeer hoog aanbod op het gebied van ontwikkeling en natuurlijk is er ook veel ruimte voor vrij spelen!
Bij 't Speelplein kunnen schoolgaande kinderen na schooltijd genieten van diverse activiteiten, zoals buitenspel, muziek, knutselen, techniek, koken, natuurlijk ook vrij spelen en de zogenaamde Specials, zoals Theater&Film, de Griekse mythologie, Engels, Muziek en Natuur & Spel.

Daarnaast hebben we aan het al succesvolle concept ook nog een sportelement toegevoegd, er is regelmatig een sportkracht bij Zippies ’t Speelplein.
Het aanbod bestaat verder uit o.a.:
Creatief: knutselen, schilderen, kleien, toneel, dans,
Beweging: bewegingsspellen, hockey, voetbal, yoga, estafette, samenwerkingsspellen
Vrij spelen: vrij knutselen, Kapla en ander bouwspeelgoed, buiten spelen, hutten bouwen, spelletjes
En nog veel meer..

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.  

Hoe is de oudercommissie georganiseerd?

De oudercommissie wordt vertegenwoordigd door ouders van kinderen, die bij K'nijntje&Zippies opvang genieten. Er nemen twee ouders per vestiging plaats in de oudercommissie. Voor deze vestiging bestaat de Oudercommissie uit:
Leonoor Sudmeijer

Leonoor Sudmeijer

Mijn naam is Leonoor Sudmeijer, ik ben de moeder van: Julianne (Zippies ’t Speelplein). Ik woon samen met Peter van Gent en naast Julianne hebben we ook nog een zoon, Matthias van ruim 3,5 jaar, dus hij start binnenkort ook bij een van de Zippies-vestigingen. Ik ben werkzaam als Procesmanager in de financiële dienstverlening met als aandachtsgebied Verzekeren. Mijn hobby’s zijn: tennis, lezen, zelf kleding maken, fröbelen en koken.

In de Oudercommissie
Ik ben sinds januari 2016 lid van de Oudercommissie en vertegenwoordig daarin Zippies ’t Speelplein. De reden dat ik in de Oudercommissie zit is omdat ik het leuk vind om meer betrokken te zijn bij de BSO en de dingen die daar spelen. De Oudercommissie behartigt de belangen van de ouders en zijn het verlengstuk van K’nijntje&Zippies. Wij geven objectieve feedback en ‘challengen’ het bestuur van de BSO.

Annette Notmeijer

Annette Notmeijer

Mijn naam is Annette Notmeijer, samen met Jeroen zijn wij de ouders van Thomas (Zippies ’t Speelhonk), Hugo en Joep (Zippies ’t Speelplein). Ik ben werkzaam als managementassistente bij BMC in Amersfoort. Mijn hobby's zijn: tennis, skiën en lezen.

In de Oudercommissie
Ik zit sinds maart 2015 in de Oudercommissie namens de vestiging Zippies ‘t Speelplein en Zippies ‘t Speelhonk. De reden dat ik in de Oudercommissie zit, is omdat ik het belangrijk vind betrokken te zijn bij de organisatie die mijn kinderen opvangt op de dagen dat ik werk. Daarnaast vind ik het leuk om mee te praten en te denken over het beleid vanuit het perspectief van de ouder. De Oudercommissie behartigt de belangen van de kinderen en hun ouders en is een belangrijke schakel tussen ouders en K’nijntje&Zippies.

De oudercommissie werkt volgens een huishoudelijk reglement.

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 60 29 570
E-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Volg ons

en blijf op de hoogte!